Aktuell poängställning

Under läsutmaningen läsåret 2012/2013 samlade eleverna 305 poäng.

tisdag 21 maj 2013

Hälsning från Patrik Stigsson!


Hej eleverna i Vallhamra-skolan!

Det var väldigt kul att träffa er och berätta om min bok och hur man gör för att skriva. Era frågor var intressanta och bra. Tack för att ni bjöd in mig. Om du har kommit på några frågor efteråt som du glömde ställa så kan du maila dem till mig. Adressen är patrik.stigsson@gmail.com.

Nu skall jag skriva en bok som skall heta Davvad Grybbings Eskapader. Jag undrar om du vill bli testläsare. Att vara testläsare innebär att jag skickar boken till din e-postadress, ett kapitel i taget, i takt med att jag skriver den. Du läser det jag skrivit och skickar sedan dina tankar och synpunkter tillbaka till mig per e-post.

Jag vill tex veta om något är svårt att förstå, om jag skall ändra något, om någon figur bär sig allt för konstigt eller dumt åt, om någon figur skall tas bort helt och hållet, om berättelsen är spännande eller bara långtråkig. Jag är helt enkelt  intresserad av vad du tycker om det jag skriver.

Om du vill bli testläsare så skicka ett e-post meddelande till mig på patrik.stigsson@gmail.com. Skriv ditt namn och hur gammal du är och vilken som är din favoritbok.
  
Ha en riktigt varm och solig sommar!

Patrik Stigsson